Dodano: 2011-02-26 17:07
| CatGirl napisał(a): |
[quote:d9915d83de="bastet666"][quote:d9915d83de="xCHAOSx"][quote:d9915d83de="Letyss"][quote:d9915d83de="beatha"]czytam tytuł- myślę zajrzę - pewnie ktoś chory szuka szpiku lub krwi - może potrzebna pomoc ... czytam.... i nie wiem czy śmieć się czy płakać ![]() |
No ja też myślałam, że o innych dawców chodzi. Hmmm kiedyś wypiłam trochę krwi swojego byłego (był po testach), teraz już nie robię takich rzeczy. Biorę też pod uwagę, że autorka robi experyment socjologiczny po prostu. [/quote:d9915d83de]
albo ma 16-17 lat i chce być wampirem jak Edward i Bella....albo Maxiu XD [/quote:d9915d83de]
Hahahah...maxiu wymiatal
nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac..pomine jzu fakt ze jesli rozmowy w toku sa ustawianie,slyszalam ze placa na reke cos kolo 300zl jak mozna byc takim desperatem albo skonczonym debilem zeby za taka kase sie tak ośmieszyc
?
sphinxia dalabym Ci swoj numer ale wiesz...romans na taka odleglosc to dla mnie za trudne wybacz kochana
[/quote:d9915d83de]
tak, też słyszałam że płacą każdemu kto chce z siebie zrobić kretyna, ale stawka o której mówisz tyczyła się gościa którego nie widać(za szybą) 200-300 zł, na pewno jak nie mogą znaleźć chętnych to płacą byle komu...[/quote:d9915d83de]
zawsze jest ktoś kto chce szybko i łatwo zarobić
Dodano: 2011-02-26 17:49
Dopiero teraz zauważyłam ten wątek... Pierwsze co mi się rzuciło na myśl po przeczytaniu tego posta to przysłowiowe WTF?! Picie ludzkiej krwi to dla mnie kretynizm, rzecz obrzydliwa. Jeśli autorka wątku tak bardzo chce oddać krew to niech idzie to stacji krwiodastwa, przynajmniej się komuś przysłuży. Mam nadzieję, że to jest tylko marna prowokacja (sądząc po tym że autorka się w swoim temacie nie wypowiada), a nie nawiedzona fanka "Zmierzchu" czy innej opowiastki o wampirach dla nastolatków.
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2011-02-26 18:25
KAŻDY PIJE TO CO LUBI :->
Czasami warto uciec od zycia...
Dodano: 2011-02-26 18:48
| shagi666 napisał(a): |
| Ciekawe czy inne płyny też tak chętnie wydobywa ... |
HAhaha poleglam..ze tez nie przyszlo mi to do glowy
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
... Dodano: 2011-02-26 23:19
przynajmniej rozmowa się rozruszała....
może i mam dziwne poglądy ale nikogo do niczego nie zmuszam... wiem ze to nienormalne
a zwalanie głupoty całego świata i dołączanie do tego miliona swoich historyjek jest...w sumie normalne
każdy może powiedzieć swoje zdanie..
ale może też porozmawiać ze mną osobiście
nie sądzicie?
Dodano: 2011-02-26 23:27
| morfina napisał(a): |
| przynajmniej rozmowa się rozruszała....
może i mam dziwne poglądy ale nikogo do niczego nie zmuszam... wiem ze to nienormalne a zwalanie głupoty całego świata i dołączanie do tego miliona swoich historyjek jest...w sumie normalne każdy może powiedzieć swoje zdanie.. ale może też porozmawiać ze mną osobiście nie sądzicie? |
Otóż to.
Dodano: 2011-02-27 01:05
jeśli się znajdzie taka osoba to już jej prywatna sprawa...
i tak dosyć ciekawie jest w tym wątku bez mojego udziału
wszyscy są tacy zgodni i "walczą" razem X)
Dodano: 2011-02-27 01:18
W każdej sytuacji, jeśli to możliwe trzeba szukać pozytywów. Polacy rzadko są tak zgodni.
Przynajmniej nie którzy przejeli sie twoim losem i szczerze chcieli ci pomoc nie ważne czy rzeczywiście potrzebujesz pomocy czy nie.
A tak szczerze to spodziewałem sie 14 latki która naoglądała sie zmierzchu czy czegoś takiego,a ty psikus.
Dodano: 2011-02-27 01:32
cóż...może mam psychikę 14 latki.....wszystko możliwe X)ludzki umysł jest nieobliczalny
Dodano: 2011-02-27 04:01
Lepiej poszukaj sobie tutaj, a nie na DP. http://trydium.wwt.pl/forum/
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2011-02-27 14:59
Aż miło popatrzeć jak sie rozwija mój ulubiony temat :->
A co do picia krwi. Trunek jak każdy inny, nie widzę powodu do czepiania sie MORFINY
Dodano: 2011-02-27 18:29
Pierwsza strona tematu:
| Vammp napisał(a): |
| To jest sposób zawierania znajomości? Ja pier*** współczuje temu kto to wymyślił i kto na to poleci. |
teraźniejsza strona tematu:
| Vammp napisał(a): |
| Aż miło popatrzeć jak sie rozwija mój ulubiony temat :->
A co do picia krwi. Trunek jak każdy inny, nie widzę powodu do czepiania sie MORFINY |
Drogi Vammp zastanów się nad swoim zdaniem na ten temat :]
Dodano: 2011-02-27 19:11 Zmieniono: 2011-02-27 19:16
Pewnie na pierwszej stronie tego tematu Vammp jeszcze nie próbował krwi, teraz już pewnie żyć bez niej nie może, ot jak szybko ludziom zmieniają się poglądy, cóż za nie konsekwencja :) hehehehehe.....

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-02-27 19:36
| HardKill napisał(a): |
| Pewnie na pierwszej stronie tego tematu Vammp jeszcze nie próbował krwi, teraz już pewnie żyć bez niej nie może, ot jak szybko ludziom zmieniają się poglądy, cóż za nie konsekwencja hehehehehe..... |
Widać że mnie nie znasz i że nigdy nie odwiedziłeś dawniej mojego profilu. Tutaj jesli sie ma skrajnie inne zainteresowania to sie poprostu nie pasuje i lepiej nie mówić o zainteresowaniach głośno. Ograniczeniście są i tyle :->
A co do wampiryzmu i picia krwi. Siedziałem cicho, ale trzeba bedzie wkońcu wyrzucić to z siebie. Lubiałem, lubię i lubić będę, a starych nawyków sie nie zapomina, ani nie zagłusza, a ja byłem głupi że to ograniczyłem. To by było na tyle. V"V
Dodano: 2011-02-27 20:36
No ja na pewno ograniczona nie jestem. A nie piłam dawno ludzkiej krwi bo nie ufałam facetom już potem tak jak tamtemu i żaden nie wydał mi się do tego odpowiedni. Bo ma być odpowiedni, kwestia siły, energii, emocjonalności, procesów więziotwórczych. A przez neta się tego nie sprawdzi. Trochę nie rozumiem, jak można szukać byle kogo, kto tylko jest chętny dać krew.
Dodano: 2011-02-27 20:40
Chyba tylko ktoś ostro popierdolony :) hehehehe

Dodano: 2011-02-27 20:42
Chyba tylko ktoś ostro popierdolony :) hehehehe
![]() |
O! Jak to ładnie ująłeś :D
Dodano: 2011-02-27 20:47
Krew mnie zalewa jak słyszę takie pierdoły :)

Dodano: 2011-02-27 20:51
A może ktoś w taki sposób szuka czegoś nowego? Nie przyszło do głowy???
Dodano: 2011-02-27 20:53 Zmieniono: 2011-02-27 21:02
Szukasz (szukacie) nowych wrażeń, polecam prace w kopalni, wrażeń tam aż nadto :)

Dodano: 2011-02-27 21:57 Zmieniono: 2011-02-27 21:58
Szukasz (szukacie) nowych wrażeń, polecam prace w kopalni, wrażeń tam aż nadto :)
![]() |
*owacje na stojąco*
Hehe...
Uwielbiam Twój post!
Trafny!
Idealny!
Ach.
Dodano: 2011-02-27 21:59
nie chodzi raczej o spotkanie z kims z neta tylko i wyłącznie w konkretnym celu...
doczytujecie i wymyślacie rzeczy jakich nie napisałam... oczywiście ze chce najpierw poznać te osoby...popisać czy poznać sie w realu... mam czas i nie zależy mi na "szybkim numerku" ha ha
a to ze zrobiliście ze mnie w tym wątku osobę psychiczną....ok
ale nie róbcie ze mnie dziwki bo pisanie komentarzy o spermie itd pasuje mi raczej do gimnazjalistów....
gdyby ludzie byli ograniczeni i negowali wszystko co nowe i inne cywilizacja stała by w miejscu.... nowe rzeczy powstają z chaosu